Over

Advocaat sinds 2011

Vele cliënten succesvol bijgestaan

Mr. Arnoud van Dalen is advocaat sinds 2011. In al die jaren heeft hij vele cliënten succesvol bijgestaan in conflicten. Soms in de rechtszaal, als dat nodig was. Vaak kon een conflict worden geschikt voordat het tot een rechtszaak kwam. Mr. Van Dalen hielp o.a. ondernemers in hun strijd tegen de Belastingdienst, werkgevers die afscheid wilden nemen van een werknemer en huurders die klaagden over hun woning. Hij werkt hard, houdt van duidelijkheid, kent zijn dossiers en houdt u steeds op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in uw zaak.

Maar daarvoor deed mr. Van Dalen (geboren 1964) iets heel anders. Nadat hij zijn VWO-diploma had gehaald in Den Haag, ging hij Nederlands studeren in Amsterdam. Vervolgens is hij copywriter geweest, waarna hij de overstap maakte naar het onderwijs. Jarenlang werkte hij als leraar Nederlands, onder andere op het Sint-Vituscollege in Bussum. Toch wilde hij iets anders, want hij zag zichzelf niet tot zijn pensioen elke dag voor een klas pubers staan.

Een mooi beroep omdat hij mensen echt kan helpen

Bel vandaag nog 06-27129900

Bewuste keuze voor ondernemerschap

Daarom begon mr. Van Dalen in 2005 aan een avondstudie rechten op de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen ging hij aan de slag bij Vink & Partners op het Museumplein. In september 2014 besloot hij zijn droom waar te maken en startte hij zijn eigen kantoor. Advocaat vindt hij een mooi beroep omdat hij mensen echt kan helpen. Ook omdat hij steeds intellectueel wordt uitgedaagd. Eigen baas zijn is spannend en betekent iedere dag weer het uiterste uit jezelf halen. In ieder geval weet mr. van Dalen uit eigen ervaring waar een ondernemer tegenaan loopt. Zijn hobby’s zijn lezen en tennis. Hij is vader van drie volwassen, prachtige dochters en sinds 2022 grootvader van een kleinzoon en een kleindochter.

Meer weten over belastingrecht? >>